תוכנית תיקון עולם פועלת לשינוי עמדות ויחסם של בני נוער כלפי אנשים החיים עם מוגבלות. התוכנית פועלת בכ130 בתי ספר ברחבי הארץ. כ80 בתי ספר מהחינוך הכללי בעל יסודי ובכ 50 בתי ספר מהחינוך המיוחד.
התוכנית מאחדת בתוכה את כלל האוכלוסייה: ממלכתי, ממלכתי דתי ,חרדי, ערבי ודרוזי, ערי מרכז ופריפריה, בדגש על שיתוף כל השכבות הסוציו אקונומיות בחברה.
במסגרת 'תיקון עולם- עמותת עדי', תלמידי מערכת החינוך נחשפים לראיית האחר והשונה כחלק מהמרקם האנושי, מתוך הבנה כי שינוי היחס והעשייה למען החולייה החלשה בשרשרת החברתית- מחזק את השרשרת כולה ויוצר חברה חזקה וערכית יותר. בזכות העשייה של התוכנית אנו פועלים לתיקון החברה ומיצובה כחברת מופת.
הירשמו כדי לקבל עדכונים מעדי, הבלוגים האחרונים שלנו, האירועים האחרונים ועוד דרכים בהם אתם יכולים לעזור!
©2020 עדי. כל הזכויות שמורות | עיצוב ופיתוח ע"י illuminea.com
Privacy Policy